VAN 'T SCHIP BEVESTIGT 'PROBLEEM' BROBBEY: 'HET IS GEK, ER WAS NIKS AAN DE HAND'

Ajax-trainer John van 't Schip baalt van het uitvallen van Brian Brobbey, die de rust niet haalde tegen Excelsior (2-2). De spits kreeg opnieuw last van zijn hamstrings.

Van 't Schip voorspelde negentig minuten voor Brobbey, maar moest na afloop concluderen dat het weer niet is gelukt. "Zijn hamstrings...", verzucht hij voor de camera van ESPN. "Het is gewoon gek, want de hele week is er niks aan de hand en traint hij goed, maar gedurende de wedstrijd komt het toch weer opzetten."

"Of het een probleem wordt de komende tijd? Ja, dat is duidelijk", vervolgt Van 't Schip. "Het komt constant terug. Het begon met stijfheid in de eerste helft en op een gegeven moment gaf hij aan dat hij gewoon niet verder kon. Ja, dan houdt het op."

Van 't Schip is wel tevreden over de manier waarop zijn spelers hebben gereageerd tegen Excelsior. "Bergwijn ging eruit (rood, red.), Brobbey was er niet bij en dan moet ik de jongens een compliment geven dat ze zich nog hebben teruggeknokt van een 1-2 achterstand. Maar dit is natuurlijk niet wat we wilden."

2024-04-24T21:49:10Z dg43tfdfdgfd